Zorgverzekeringcheck

We zijn bijna alweer aan het einde van het jaar 2016 gekomen. Tijd om de zorgverzekering eens onder de loep te nemen! Tijd om eventueel je zorgverzekering aan te passen of te switchen.

Vergoeding consults bij Hospescoaching

Hospescoaching wordt vergoed (grotendeels) vanuit de aanvullende zorgverzekering. Alternatieve geneeswijze om precies te zijn. Deze zit niet in de basisverzekering, wel in de aanvullende of los bij te sluiten ‘alternatieve polis’ (Unive). Wat mijn ervaring is dat de gemiddelde vergoeding voor een consult  € 45,- is. Dat is toch een behoorlijke bedrag wat je net over de drempel kan helpen om naar een vrijgevestigde zelfstandige praktijk, zonder wachtlijst en doorverwijzing te gaan.

De startende huiswerkbegeleidingen zullen ook onder deze vergoeding vallen, evenals de Rots en Water weerbaarheidstrainingen.

Hier nog een keer de link naar een vergoedingsoverzicht 2016.

Minigids Zorgverzekering Consumentenbond, gratis!

Om een ieder hierop te attenderen, plaats ik dit bericht van de Consumentenbond waar je een gratis Minigids Zorgverzekering kan opvragen die je wellicht kan helpen in je keuze in deze.

en nee..ik heb geen aandelen consumentenbond ;-)
Zorgverzekering vergoedt hospescoaching
**************************

Minigids Zorgverzekeringen
Je zorgverzekering voor volgend jaar, altijd weer gepuzzel. Wel of niet aanvullend verzekeren? En overstappen, loont dat nou de moeite? Wil je weten hoe het zit en waar je op moet letten?
Vraag nu je gratis Minigids aan.

Bel 0800 6161 of sms ‘zorg’ naar 6100
Tip van onze zorgexpert: voorkom verrassingen, informeer altijd vooraf of je zorgverzekeraar een behandeling vergoedt en voor welk bedrag.

*************************