Geeske Hospes

Geeske

Geeske Hospes, integratieve Kinder- en Jeugdtherapeut is de drijvende kracht achter HospesCoaching. Zij is moeder van een heerlijke avontuurlijke zoon. Na ruim 27 jaar binnen de Rabobankorganisatie te hebben gewerkt, heeft zij volledig het roer om gegooid. Deze omschakeling leidde tot HospesCoaching.

Kinder- en Jeugdtherapeut

Bij BGL & partners heeft zij haar titel gehaald als Integratieve Kinder- en Jeugdtherapeut. Deze opleiding heeft zij gecombineerd met andere opleidingen zoals de HBO-opleiding Presentchild (Kindertolk®), Sherborne bewegingspedagogiekRots en Water, Ik Leer Leren® en Ik Leer Anders®. Om te voldoen aan de kwalificatie zoals de zorgverzekeraars die neergelegd hebben, heeft zij de HBO-jaarstudie Psychosociale Basiskennis in 2015 behaald, Cum Laude.

Personal Coaching

Om naast Kindertherapeut, ook het gehele systeem goed te kunnen begeleiden zoals ouders en school, heeft Geeske in Rotterdam bij Sergio van der Pluijm de jaarstudie Effectief Coachen gevolgd. Sindsdien heeft zij zich verder gespecialiseerd in bestaande methodes en de nieuwste ontwikkelingen binnen de psychologie. Hierbij kunt u denken aan ACTOplossingsgerichte coaching, en Provocatieve Coaching.

Geeske is bereikbaar via geeske@hospescoaching.nl