Ben je op zoek naar een weerbaarheidstraining, sociale vaardigheidstraining kinderen, cursus zelfvertrouwen of een assertiviteitstraining voor je kind? Met Rots & Water training krijgt je kind meer zelfvertrouwen, wordt het weerbaarder en sociaal vaardiger. Deze trainingen zijn de basis voor de sociaal-emotionele ontwikkeling van ieder kind! De trainingen kunnen gevolgd worden via opgave bij Weerbaar Friesland. 

De Rots & Watertrainingen bij Hospescoaching worden alléén aangeboden als onderdeel van een ondersteuningstraject bij ons en kunnen niet als afzonderlijke training gevolgd worden. Deze mogelijkheid wordt u wel geboden bij Weerbaar Friesland, de specialist van weerbaarheidstrainingen in het Noorden.

Weerbaarheidstraining kinderen 6-12 jaar.

Is jouw kind tussen de 6 en 12 jaar? Deze training is speciaal afgestemd op deze leeftijd en daarom oefent je kind op een speelse manier in een klein groepje allerlei sociaal-emotionele vaardigheden. Hoe voel je je sterk, wanneer mag je best ‘nee’ zeggen, hoe vraag je het als je ook iets wilt, wat doe je als je boos bent, hoe kun je vrolijker over jezelf denken? Acht bijeenkomsten van een uur. Meer info: Weerbaarfriesland.

Weerbaarheidstraining jongeren 12-18 jaar.

Deze training gaat om wie je bent en waar je grenzen liggen. Zonder vervelende gevoelens je eigen plan durven te trekken. In vrijheid ontwikkelen. De verbinding op te zoeken, samen te werken en je te kunnen verdediging als het moet. Als ouders zijn er immers  twee dingen die we onze kinderen willen geven, het ene is ‘wortels’ en het andere is ‘vleugels’. Acht bijeenkomsten van een uur. Meer info: Weerbaarfriesland.

Weerbaarheidstraining meisjes en vrouwen 

Zoek je een training die je helpt om sterker te staan in lastige situaties? Vergroten van zelfvertrouwen en omgaan met agressie zijn belangrijke onderdelen van deze training. Wellicht een verwerking van hetgeen je hebt mee gemaakt. Het gaat hierbij om weerbaarheid in zowel sociale als werkgerelateerde situaties in het dagelijks leven. Privacy in de groep vinden we erg belangrijk! Acht trainingen van een uur. Meer info: Weerbaarfriesland.nl 

 

Weerbaar Friesland