Weerbaarheidstrainingen met nieuwe locaties 2019!

Zelfvertrouwen, zelfverdediging, zelfreflectie.

Dé trainingen voor
meer zelfvertrouwen.

Ben je op zoek naar een weerbaarheidstraining, sociale vaardigheidstraining kinderen, cursus zelfvertrouwen of een assertiviteitstraining voor je kind? Met Rots & Water training krijgt je kind meer zelfvertrouwen, wordt het weerbaarder en sociaal vaardiger. Deze trainingen zijn de basis voor de sociaal-emotionele ontwikkeling van ieder kind!

weerbaarheidstraining, Friesland, opkomen voor jezelf, De Fryske Marren, faalangst, boosheid, weerbaarheid,

Rots en Water trainingen 4-18 jaar, weerbaarheidstraining, Friesland, zelfvertrouwen, zelfbeheersing, pesten, faalangst

Weerbaarheidstraining
kinderen 6-12 jaar.

Is jouw kind tussen de 6 en 12 jaar? Deze training is speciaal afgestemd op deze leeftijd en daarom oefent je kind op een speelse manier in een klein groepje allerlei sociaal-emotionele vaardigheden. Hoe voel je je sterk, wanneer mag je best ‘nee’ zeggen, hoe vraag je het als je ook iets wilt, wat doe je als je boos bent, hoe kun je vrolijker over jezelf denken? Acht bijeenkomsten van een uur. Meer info staat op mijn Weerbaarfriesland site.

Weerbaarheidstraining
jongeren 12-18 jaar.

Deze training gaat om wie je bent en waar je grenzen liggen. Zonder vervelende gevoelens je eigen plan durven te trekken. In vrijheid ontwikkelen. De verbinding op te zoeken, samen te werken en je te kunnen verdediging als het moet. Als ouders zijn er immers  twee dingen die we onze kinderen willen geven, het ene is ‘wortels’ en het andere is ‘vleugels’. Acht bijeenkomsten van een uur. Meer info staat op mijn Weerbaarfriesland site.