Hospescoaching, coaching meiden, Soms weet je van jezelf dat je dingen doet om erbij te horen. Je kunt vragen hebben over bijvoorbeeld vriendschap, relaties en seks en hier meer over willen leren. Je kunt je onzeker voelen en verdrietig. Vragen hebben zoals ‘hoor ik er wel bij’, ‘ik voel mij anders’, ‘is dit normaal’? Je komt in een periode waarin hormonen van alles met je kunnen doen. Plus de weg naar je eigen authenticiteit ‘Wie ben ik en wie wil ik zijn en waar hoor ik bij’. ‘Hoe denken anderen over mij’. Het kan ook zijn dat je vol oordelen zit, dingen zijn stom, suf, je voelt je alleen en eenzaam. Je zit gewoon niet lekker in je vel en je denkt dat jij de enige bent in de wereld die zich zo voelt. Het is fijn om daar met andere meiden over te praten. In de training leer je dingen waar je veel aan hebt. Je krijgt tips over verschillende onderwerpen en leert over jouw wensen en grenzen.

Wat gaan we doen?

We praten over: wie jij bent, vriendschap, grenzen, relaties, jongens en meisjes, internet, In de bijeenkomsten gaan we praten en oefenen. In de groep praten we over verschillende onderwerpen die je op deze leeftijd bezighouden. En gaan we oefenen met situaties die je lastig vindt. Eerst gaan we elkaar leren kennen en dat doen we niet zittend. Diverse activiteiten hebben we in de vorige groepen al ondernomen, denk aan het maken van een High Tea, Wadlopen, mountainbiken, uit eten, zelfverdedigingstraining, schilderen, survival. Door te doen, praat het ook gemakkelijker. Wat jij kwijt wilt en wat voor jou vertrouwd is en goed voelt. Geheimhouding in deze groep is een vereiste.

Vragen die je kunt hebben zijn bijvoorbeeld:

  • Wie ben ik nu, wil ik zijn?coaching, meiden, friesland, hospescoaching, weerbaarheid, alleen voelen, meisjes
  • Hoe ga ik om met vriendschap?
  • Hoe is het om verliefd te zijn?
  • Hoe ga ik veilig om met internet?
  • Hoe geef ik aan wat ik wel en niet wil?
  • Val ik op meisjes of jongens?
  • Wat zijn loverboys?

Voor wie?

Voor meiden tussen 12 en 18 jaar.

Hoe vaak komen we bij elkaar?

Er zijn 8 bijeenkomsten van 1,5 uur  1x per twee weken. Daarnaast is er ook 1 ouderbijeenkomst.
De bijeenkomsten zijn in overleg met de deelneemster en vaak in de vroege avond.
Activiteiten vinden plaats op de zaterdag/in de vakanties.

Ik wil niet in een groep!

Nee, dat snappen wij! Daarom kom je eerst bij ons voor een individuele aanmelding.
Waar loop je tegen aan? Zodat we elkaar beter leren kennen. Afhankelijk van de individuele aanmeldingen van meisjes, gaan we kijken of we een Girl’s Talkgroep kunnen vormen. Er volgt een kennismaking met elkaar en dan besluit je alsnog of je wilt deelnemen. Twee meiden zijn al ‘genoeg’.


Wat vinden meiden van de training?

Meidencoaching

Erin Hanson

“Gezellig praten over meidendingen”
“Je leert er heel veel van en het is superleuk!”
“Ik heb geleerd om sterker in mijn schoenen te staan”
”De high tea samen maken
“Je leert wat je moet doen in welke situatie en dat vind ik heel belangrijk”