IK LEER LEREN®, IK LEER ANDERS®

‘We’ gaan weer studeren en ik heb er zo’n zin in!!!

Tijdens mijn begeleidingen ervaar ik dat veel kinderen aan het onderpresteren zijn omdat ze ‘anders leren‘ en daardoor zelfs een leerachterstand kunnen oplopen en geen plezier meer hebben in het naar school gaan. Dit geldt voor zowel de basisschoolperiode alsook het voorgezet onderwijs. Zelfs dat leerlingen die school periodes reeds ‘normaal’ hebben doorlopen, in het examenjaar juist behoorlijk vastlopen. Thuis moet er flink geoefend worden wat de nodige strubbelingen oplevert want ‘je kind leert gewoon anders’! Daarom start Hospescoaching met studiebegeleiding. 

Hoe leert een kind nou…en wat als je kind nu net even op een andere manier de lesstof tot zich neemt dan de juf of meester dit aanbiedt……

studiebegeleiding HospescoachingDaarom start ik op 1 en 2 december met de superleuke wetenschappelijk onderbouwde opleiding ‘Ik leer leren®’ . Meteen plak ik de opleiding ‘Ik leer anders®’ er aan vast. Hoppa!

Hersenen verus beelddenken, hoogbegaafd, hoogsensitief, Adhd, autisme, dyslectie: Leer Leren, Leer Anders Leren!

Spelling komt aan de orde, rekenen (automatiseren, tafels, sommen en breuken), klokkijken (analoog, digitaal en tijd visueel maken), lezen (technisch en begrijpend), ordenen, opslaan en onthouden. Maar ook komt aan de orde hoe je je nu kunt concentreren, motiveren en misschien wel het belangrijkste: hoe leer je nu je huiswerk plannen? Toepasbaar voor basisschool, VO, MBO en ook HBO!

Kado

Denk je dat dit ook wat voor jouw kind/puber is? Like dan mijn pagina en zet je naam onderop deze post. (heb je mijn pagina al geliked, zet dan gewoon je naam onder de post of like, wees creatief). Onder de likers/mensen die reageren geef ik 1 gratis Ik leer anders®‘ traject weg! Voor de mensen die wat verder uit de buurt wonen, schroom niet want overal is een oplossing voor!

Hoe leer je om te leren

Ik ben enorm benieuwd naar alle handvaten die aangereikt worden zodat ik nog meer kan betekenen voor alle kinderen en jongeren die hier komen. Hou mijn site in de gaten want binnenkort zal ik zeker hier meer over posten.

Ik heb er enorm veel zin in en verheug mij ophuiswerkbegeleiding, studiebegeleiding, leerproblemen, hospescoaching deze opleidingen!!!

Zo wordt het leren weer leuk! Echt waar!!

xx Geeske